výsledky březen, výzva

Vítězem měsíce března je Vláďa Marek, který napsal:
tento měsíc jsem si vyzkoušel , jaké je to být důchodce. Chodím do práce jen 3x v týdnu na 5 hodin (sice z toho nekoupím Hradčany) ,ale dostatek času na sport, saunu, kulturu a polední klid. Ještě by se mělo vylepšit počasí, abych mohl i něco dělat na chatě a vzít si k srdci Standíkova slova o užitečnosti práce 🙂 tolik bodů jsem snad nedal nikdy.
Pestré aktivity hlásí i Jitka: hlídat neřízenou střelu v podobě sedmiletého vnuka, se kterým jsem řádila na brndě ve skejťáku, hrála fotbálek stolní i venku na zahradě, Zdeněk hrál šachy…. Se Zdenkem taky jsme následující víkend protancovali skoro celý večer na maškarním plese.
 
Výzva tentokrát dost potrápila, ale máme 14 úspěšných, kterým se povedlo překonat loňské výkony. Jednoduché to rozhodně nebylo. Počasí nebylo ani pořádně na běžky, ale ještě moc ani na kolo. Pršelo, foukala, tak ani běžeckých výkonů moc nepřibylo. Většinou jste chodili a dost se i plavalo.
 
Výzvou na duben bude maraton. Ale chodecký. Ujděte za měsíc min. 42 kilometrů. Třeba po stopách Karla IV.  Uvítám, pokud mi připojíte do mailu nebo na stránky pár řádek o svých aktivitách.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď