Srpnový duatlon

Ozývám se s lehkým zpožděním. Upršené počasí mě uspává a nemůžu se odhodlat zasednout k počítači. Konečně až teď. V prvé řadě děkuji opět všem za včasné zapsání výsledků.
Vítězem první poloviny prázdnin je Vláďa, hlavně díky skvělému výkonu na kole. Na další v pořadí nahnal další tisícovku bodů.
Tentokrát nemám moc ohlasů, co jste kdo přes prázdniny podnikali. Zaujal mě report od Jitky, která píše: Odjíždím do Holandska, kde mě v Amsterodamu čekají 3 vystoupení na olympijském stadionu + slavnostní nástup spojeném s průvodem městem. Zážitky jsou úžasné. Těžko se to popisuje – 25 tisíc lidí cvičících v halách, na stadionech a různě po městě a okolí. Prý je zastoupeno 55 států z celého světa. Vzájemně můžeme sledovat všechna vystoupení a cestovat po okolí. Na to se moc těším. Na závěr měníme ofic oblečení, na poslední gymnaestrádě jsem např. vyměnila českou bundu za nepálskou, triko za brazilské, kalhoty za turecké…:-)
My jsme s Vendy a Honzou podnikli tradiční týdenní cykloputování, tentokrát s heslem Go West. Vyjeli jsme k nejzápadnějšímu bodu republiky a cestou navštívili západočeská lázeňská i jiná města. Nejvíce mě zaujala Kadaň a taky nečekaně Žatec. No a samozřejmě Mariánské Lázně, to je nádhera. Díky najatým necelým 600 km jsme si tak všichni polepšili v cyklistické části soutěže, Vendy dokonce o 5 míst.
17x splněná plavecká výzva, to je skvělé. Červenec byl teplý slunečný, tak to šlo hladce.
Srpen už asi tak horký nebude, a proto se bude určitě líp běhat. Duatlonová výzva by vás proto mohla zaujmout. Bude se skládat z min. 5 km běhu a min. 20 km na kole. Tak směle do toho.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď